PRAKTISCHE INFO

Wedstrijddetails

20.00 uur: ca 6 km run & walk

De inschrijvingsprijzen:

  • €8 voor groepsinschrijvingen (vanaf 10 deelnemers) - via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • €10 voor voorinschrijvingen via website (tem 27/11/2018)
  • €12 voor daginschrijvingen ter plaatse

Wat is er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

  • Loopplezier op unieke omloop met bezienswaardigheden (by night)
  • Muziek- en lichteffecten op het parcours
  • Verschillende animaties langs het parcours
  • Bewaakte bewaarplaats voor sporttassen
  • Live DJ-sets langs het parcours en aan de start/aankomst
  • Kleine bevoorrading onderweg
  • Ongevallenverzekering

Dragen van startnummer

Enkel lopers met een officieel startnummer mogen starten. Het startnummer dient duidelijk zichtbaar gedragen te worden op de buik of borst. Lopers zonder geldig nummer mogen niet deelnemen en worden uit de wedstrijd genomen. Wandelaars van de tocht van 6km worden gevraagd achteraan aan te sluiten om de lopers bij de start niet in de weg te lopen.

Voor de editie van 2018 wordt tijdsopname voorzien via barcode om voor iedereen een indicatieve tijd te garanderen, maar als organisatie willen we toch benadrukken we dat het om Fun Run gaat waarbij de mogelijkheid bestaat dat je door het aantal inschrijvingen/animaties/oversteken/smallere doorgangen je niet altijd op je eigen tempo zal kunnen lopen.

Start/aankomst

Start & aankomst worden voorzien aan domein Hunnegem (Gasthuisstraat 98 - 9500 Geraardsbergen). Kleedkamers en douches zijn beschikbaar in sporthal De Kriebel (Groteweg 23).

Parcours

Een nightrun is een leuke belevenis. Je zintuigen zullen op een andere manier geprikkeld worden. We spelen in deze "donkere" periode met muziek- en lichteffecten, zodat deze loop echt wel anders is en een ruimer publiek aanspreekt. Het doel van deze wedstrijd heeft geen echt competitief karakter. De bedoeling is om samen met familie en vrienden de combinatie tussen sport en entertainment te maken.

Het parcours van de 6km loopt door verschillende gebouwen en er worden ook verschillende animaties opgesteld langs het parcours.


Afhalen startbewijzen en daginschrijvingen

Borstnummers kunnen reeds donderdagavond 29 november worden opgehaald tussen 18u en 20u30 in sporthal de Kriebel. Vrijdagavond kan dit aan domein Hunnegem vanaf 18u tot 10 minuten voor de start.

Bevestigingsmail + deelnameinfo

Alle individuele voorinschrijvers ontvangen meteen een bevestigingsmail met alle praktische informatie. Indien de betaling niet goed werd ontvangen, sturen wij één week vóór het evenement nog een e-mail ter herinnering. Voorinschrijvingen lopen tot en met dinsdag 27 november. Van zodra de betaling werd ontvangen zult u een bevestigingsmail krijgen met alle praktische informatie en barcode voor ophaling borstnummers.

Opgelet: Deelnemers die inschreven via de website, maar niet tijdig betaalden, betalen de dag zelf alsnog de prijs van een daginschrijving (€12)!

Daginschrijvingen

Je bent nog welkom om de dag zelf in te schrijven vanaf 18.00 uur aan de start. Deelnamekost bedraagt dan € 12.

Veiligheid

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen. Het parcours is op verschillende plaatsen verlicht, maar sommige stukken kunnen nog verraderlijk donker zijn. De organisatie raadt daarom aan om met headlight te lopen. De headlight kan aan voordelig tarief bijbesteld worden bij de inschrijving. Deelname aan de City Night Run Ninove gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.

Persoonlijke gegevens

Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor Maspoe. Zij mag evenwel doorgegeven worden aan de partijen die contractueel verbonden zijn met Maspoe. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Maspoe en zijn officiele partners, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.