Banner
Banner
NEXT MASPOE EVENTS

CityLightrun 2018 sponsorsKB OK DEF

Liedekerke Denderloop affiche15032018

 

 

 

 

ValckRunTour2018 sws

 
AANTAL BEZOEKERS
We hebben 64 gasten online

 

Beste Ninovieters,

De parkconcerten Ninove gaan in 2017 reeds voor de achtste keer door. Niettemin hebben we er nog steeds heel veel zin in en hebben we een mooi gevarieerd programma uitgewerkt. Opnieuw zullen op 4 maandagen verschillende lokale en nationale groepen het beste van zichzelf komen geven, hopelijk voor een overvol en enthousiast park van Ninove. De parkconcerten gaan telkens van start rond 18u30 en eindigen uiterlijk om 24u. Het succesvolle concept van de parkconcerten blijft natuurlijk ook behouden: gratis toegang met drank aan democratische prijzen en een mooi muzikaal programma.Wij rekenen dan ook weer op een massa volk!

Uiteraard is dit alles, enkel en alleen mogelijk dankzij de steun van het stadsbestuur Ninove en de vele sponsors. We danken dan ook graag het stadsbestuur voor de goedkeuring en de logistieke ondersteuning. Tevens een woordje van dank aan de vele trouwe sponsors, die het mogelijk maken,met dit event vele Ninovieters een leuke zomer te bezorgen.

De Sympathieke bende van Funny Key krijgt nu al voor de vierde keer de eer om onze parkconcerten af te trappen. Hierna is het de beurt aan Ball and Chain. Een nieuw project van enkele lokale muzikanten die u misschien nog zal herkennen van enkele andere, zij het stevigere, rockbands. Hun passages op de parkconcerten hebben nog nooit teleurgesteld dus daarom dat ook wij zeer benieuwd zijn naar dit nieuwe project.Afsluiten doen we ons eerste parkconcert met Niels Destadsbader en zijn live band. Niels kwam vorig jaar al eens proeven van onze parkconcerten met enkele liedjes als gastartiest, maar zal nu gedurende anderhalf uur bewonderd en beluisterd kunnen worden.

Het last-minute optreden van talent uit eigen bodem Alexia werd vorig jaar zo gesmaakt dat we haar opnieuw een kans geven om haar nummers te brengen. Daarna is het de beurt aan de meezingers van de ‘brass’ blazers van Brass4u, waarna de 6koppige liveband van de Corsari’s (met oa Roel Vanderstukken) het park onderdompelt met swingende hits uit de 50’s en 60’s.

Op onze 3e avond van de parkconcerten gaan we opnieuw volledig voor tribute bands. Beginnen doen we met het lokale Prisma die hits van de Velvet Underground op een eigenzinninge en zachte manier zal brengen. Vervolgens is het de beurt aan de Belgian Quo Band. Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor !
Afsluiten doen we dit parkconcert met Imagine No Lennon (met oa Jean Bosco Safari en Ben Crabbé). Niemand evenaarde ooit het talent van opperbeatle John Lennon om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Om via omstreden rocksongs thema's in de actualiteit te brengen die decennia later nog altijd aan de orde zijn. All you need is Love. Power to the People. Woman is the Nigger of the world. Give Peace a chance. Een wereld zonder politiek, zonder bezit, zonder religie - dus met 'nothing to kill or die for'.  Het lijkt actueler dan ooit... Redenen genoeg om al zijn hits nog eens boven te halen.

Het laatste parkconcert is traditioneel een feest en dat zal dit jaar niet anders zijn. Met de topcoverband Commerwell, de jonge gasten DJ Lirix & Orso, vuurwerk aangeboden door stad Ninove,de sensatie van eind jaren ‘80 The Confetti’s en de ambiance van Fred Tet & The swinging tepelboys op het programma kan het alvast op papier niet falen.

fotoboekje