HOME

De Mauritz Concerten vormen dé ideale ontspanning in het najaar van dit speciale coronajaar 2020.
Alle concerten worden volledig coronaproof georganiseerd, zodat de bezoekers zorgeloos kunnen genieten van een optreden, een lekker drankje en tapas.

De optredens van Alex Agnew, Arnout Van Den Bossche, Bram en Lennert, Gers Pardoel en de twee shows van Mama's jasje zijn ondertussen uitverkocht. U kan zich wel via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. registreren op een wachtlijst. Zeker voor Mama's jasje en Gers Pardoel zullen er vermoedelijk nog enkele plaatsen vrijkomen aangezien de betalingen nog moeten nagekeken worden.

PRAKTISCHE INFO

Adres van de concerten: Zaal The Mauritz - Mallaardstraat 9 te Ninove
Deuren gaan steeds open twee uur voor aanvang van de show en sluiten uiterlijk om 24.00 uur.
Bezoekers moeten tijdig ter plaatse zijn - minstens een halfuur voor aanvang van het optreden.
Bezoekers dienen mondmasker aan te houden tot ze plaats nemen aan de toegewezen tafels.
Bestelling en bediening drank en tapas gebeurt aan tafel.

TICKETS

Tickets kunnen enkel in voorverkoop besteld worden via de desbetreffende tabs per artiest.
Het rekeningnummer waarop betaald kan worden is: BE59 0689 1008 3026 / BIC: GKCCBEBB
Na bestelling ontvangt u alle betalingsinformatie. Gelieve dit meteen uit te voeren, zodat uw bestelling zeker doorgaat.
Na ontvangst betaling, krijgt u een een bevestigingsmail met barcode en extra info.

FOODS TO SHARE

Bij de bestelling van de tickets kunnen er ook al lekkere tapas worden bijbesteld.
Bestellen van tapas kan ook de avond zelf, maar het wordt wel aangeraden dit reeds te doen bij de bestelling van de tickets.


ARTIESTEN

Alex Agnew - An Evening With Alex Agnew (35 euro pp)

Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van zijn vorige show BCWYWF, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast. Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Make comedy funny again. Keep comedy evil. Duurtijd show ca 1u45min.

Gers Pardoel (35 euro pp)

Zowel Nederland als België zijn met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn ‘Bagagedrager’ gesprongen. Sinds 2009 scoort hij hit na hit en worden zijn nummers meegezongen door jong & oud. Gers werd populair door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single “Broodje Bakpao”. Deze hit werd vervolgd door vele andere meezing hits, zoals “Ik neem je mee”, “Bagagedrager”, “Zo Bijzonder”, “Zomer”, “Hey Jij!!” en “Met Mij Mee”. In België is hij bij het grote publiek vooral bekend geworden door zijn deelname aan “Liefde voor muziek 2017”, met als exponent zijn hit “Zo bijzonder”. Zo populair dat hij zelfs 3x de Lotto Arena in Antwerpen heeft uitverkocht.
Sinds het najaar van 2018 is Gers ook te zien als coach in het populaire programma “The Voice kids” op VTM. Gers laat zich door niemand van de wijs brengen. Hij maakt muziek om een goed gevoel te krijgen en zijn creativiteit erin te stoppen. Als anderen dat waarderen is zijn missie geslaagd. Gers is dit jaar ook nog steeds te zien in The Voice Kids België! Vorige zomer toerde Gers met zijn liveband door Nederland en België, waar hij het publiek opzweepte en liet genieten. Zo stond hij o.a. op de Lokerse Feesten, Rock Zottegem en Liberation.
2020 zou het jaar worden voor Gers Pardoel! Met een nieuwe show op de planning, een volledig eigen kledingcollectie voor kids bij JBC, een nieuw album en een zomer vol festivals. Je zou denken dat de wereldwijde crisis hier roet in het eten zou gooien maar niets is minder waar. De JBC collectie ging in april online in verkoop met laaiend enthousiaste reacties op deze release. In de collectie is Gers zijn volledig creatieve zelve geweest waar games centraal staan. Het is een echte collectie naar de hand van Gers voor alle meisjes en jongens die #EchtZijn. Het nieuwste album 2020 kende wat vertraging maar komt er dan toch!
Op 25 september releaset Gers zijn 4de solo studioalbum ‘2020’. Deze CD + DVD album bevat alle recente hits + het volledige ‘Vuurwerk’ concert uit 2019 in de Lotto Arena. Op de CD zijn o.a. de hits ‘Hey Jij!!’, ‘Zomer’ en ‘Met Mij Mee’ te vinden. Daarnaast bevat de DVD ook alle voorgaande hits zoals Bagagedrager, Louise, Ik Neem Je Mee, Boeng en nog veel meer! Een album dat je zeker niet mag missen en een feestje verdient!
Reserveer nu online je ticket voor de albumpresentatie show van Gers in Ninove en zing mee met de hits en laat je verassen door de nieuwe liedjes in deze intieme setting.

Arnout Van Den Bossche - Burn out voor beginners (22.5 euro pp)

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show (duur ca 80min) passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent. Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out

Gili (17.5 euro pp)

Comedian-mentalist Gili verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow ‘Iedereen Paranormaal’ als antwoord op de media-tsunami rond het tv-programma ‘Het Zesde Zintuig’. Ook zijn volgende voorstellingen ‘CTRL: Alles onder controle’ en ‘Charlatan’ wisten volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen. Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft, dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Om al die verwarrende hoogtepunten nog eens te kunnen beleven, stak Gili een ‘Best Of’ in elkaar, met enkel de crème de la crème van zijn carrière op het podium. Wees erbij!

Christoff (35 euro pp)

Intiem en sfeervol concert van Christoff, onder begeleiding van een pianist. Duur set ongeveer één uur.

Willy Sommers (35 euro pp)

Willy Sommers brengt een akoestische set, begeleid door 2 muzikanten, van 2x40min.

Stan Van Samang - Stan zingt (35 euro pp)

Al meer dan 10 jaar staat Stan Van Samang synoniem voor knappe songs en fantastische live shows. In het voorjaar van 2020 pakte hij uit met een nieuwe hitsingle “River of Life” en eind dit jaar volgt ook een gloednieuw full album! Deze zomer speelt Stan een paar exclusieve duo-concerten als ‘Stan Zingt’ en wij konden hem strikken. Daarbij wordt Stan enkel begeleid door zijn vaste pianist Bert Gielen. Op maat gemaakt voor een intieme herfstavond! Speelset van ongeveer 75 minuten (in één deel)

Bram & Lennert (22.5 euro pp)

Het voorprgramma van Bram & Lennert wordt verzorgd door Ninoveter Jens De Geyter. Jens is 17 jaar en helemaal klaar om zijn droom achterna te gaan, alles geven en mensen entertainen op een podium. Hij volgt de richting pop/jazz zang op de kunsthumaniora te Gent, met de hoop later een carriere te kunnen uitbouwen in de muziekwereld.

Bram & Lennert zijn in onze streek al lang geen onbekenden meer. De rest van Vlaanderen palmden ze ondertussen ook in tijdens de voorprogramma’s van Niels Destadsbader & André Hazes jr. Graag verwelkomen we ze in The Mauritz voor een show van 120 minuten. Verwacht je aan een avond vol nostalgische liedjes, ambiance en meezingers van de bovenste plank.

Mama's jasje unplugged (30 euro pp)

Mama‘s Jasje mag trots terugblikken op een 30-jarige carrière. Met zijn deelname aan het VTM programma "Liefde voor muziek" is Peter Vanlaet helemaal terug.
De ervaren groep vindt het evenwicht tussen hits uit de beginperiode met o.a. ‘Zo ver weg’, ‘Teken van leven’, ‘Doe het licht maar uit’ en hommages van eind jaren 90, denk vooral aan ‘Als de dag van toen’, ‘Laat me alleen’.
De laatste jaren heeft de groep rond Peter Vanlaet niet stilgezeten en bracht eind 2018 een nieuw album uit 'Nieuwe Jas'.
Hun wilde haren zijn de muzikanten nog niet helemaal kwijt maar misschien zijn de jaren van verstand nu een feit.
Kom kijken, leun achterover, zing mee, ... geniet!

 

De Romeo's (35 euro pp) - naprogramma Fret Tet & the swinging tepelboys

 

SCHEMA

Donderdag 8 oktober 20u: Alex Agnew (UITVERKOCHT)
Vrijdag 9 oktober 20u: Stan Van Samang
Zaterdag 10 oktober 20u: Jens De Geyter - Bram & Lennert (UITVERKOCHT)
Zondag 11 oktober 19u30: Christoff

Donderdag 15 oktober 20u30: Gili
Vrijdag 16 oktober 20u: Willy Sommers
Zaterdag 17 oktober: 20u: Romeo's - Fret Tet & The Swinging Tepelboys

Donderdag 22 oktober 20u30: Arnout Van Den Bossche (UITVERKOCHT)
Vrijdag 23 oktober 20u: Mama's jasje (UITVERKOCHT)
Zaterdag 24 oktober 20u (aangepast!!): Gers Pardoel 
Zondag 25 oktober 13u00: Alex Agnew (UITVERKOCHT)
Zondag 25 oktober 19u30: Mama's jasje (UITVERKOCHT)


PARKING

Wij raden iedereen aan zich te parkeren op de gratis Mallaardparking (op 100m van de zaal) of op het plein aan de Dreefstraat.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door de bestelling van tickets, stemt de koper in met deze algemene voorwaarden. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing voor de bestelling van tickets zowel via de website, of via fysieke verkoop, telefonisch, schriftelijk of via email.

De op de website of op de tickets vermelde datum, uur en plaats van het optreden of evenement zijn niet bindend voor de organisator en kunnen steeds ingeval van noodzaak of overmacht worden gewijzigd. Ingeval van wijziging van datum, uur of plaats, blijven de tickets geldig en worden deze niet terugbetaald noch omgeruild. Wijzigingen in het programma geven evenmin aanleiding tot terugbetaling of omwisseling van de tickets.

De bestelling van tickets vallen, behoudens de afwijkingen hieronder vermeld, onder de algemene regels van koop-verkoop zoals opgenomen in het Belgisch Burgerlijk Wetboek. Bij bestelling is er geen herroepingsrecht van de koper. Indien de organisator zijn verplichtingen inzake het doorgaan van het optreden of evenement niet kan nakomen door een reden extern aan zijn wil, geldt artikel 1148 van het Burgerlijk Wetboek, met als gevolg dat de organisator, door overmacht gehinderd om zijn verplichtingen op de geplande datum uit te voeren, geen vergoeding verschuldigd is aan de koper.
Tenzij anders aangegeven zijn de vermelde prijzen inclusief BTW en taksen. Indien bij bestelling de tickets niet effectief zijn betaald binnen de gestelde termijn, of in het algemeen binnen een termijn van 5 werkdagen, wordt de bestelling geannuleerd en de tickets opnieuw vrijgegeven. Pas na ontvangst van betaling worden de tickets toegezonden op het door de koper opgegeven (email)adres. Als er geen tijd meer is om tickets te verzenden, zullen deze beschikbaar zijn aan de kassa. Bij verlies van tickets worden geen vervangtickets voorzien. Gebruik van tickets voor commerciële of promotionele redenen is verboden behoudens schriftelijke toestemming van de organisator. De ticketkoper dient zich te houden aan de “Wet betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen” van 30 juli 2013. Regelmatige doorverkoop of zelfs occasionele doorverkoop aan een hogere dan de oorspronkelijke ticketprijs is verboden. De organisator behoudt zich het recht voor om de houder van met winst doorverkochte tickets de toegang tot de zaal of het evenement te verbieden, zonder enige aanspraak op vergoeding. Bij vermoeden van commerciële doorverkoop kan de organisator de bestelling van tickets weigeren.

De organisator heeft het recht houders van een ticket de toegang tot het optreden of evenement te weigeren indien deze een bedreiging vormen voor de rust en de openbare orde, of er dreiging is dat zij het optreden of evenement zouden kunnen verstoren, zonder aanspraak op vergoeding. Houders van een ticket dienen zich steeds te gedragen naar het inwendig reglement van de locatie waar het optreden of evenement doorgaat en naar de richtlijnen van de organisator.

Bij geschillen zijn uitsluitend de rechtbanken bevoegd waar de organisator is gevestigd.