Banner
Banner
NEXT MASPOE EVENTS

Liedekerke Denderloop affiche15032018

 

ValckenierClassic Flyer2018 Front 02042018

 

IFAM2018 affiche 09042018

 

ValckRunTour2018 sws

 
AANTAL BEZOEKERS
We hebben 61 gasten online

 

Maandag 7 augustus: AWDD parconcert

 

 

Sinds de zeer gesmaakte passage van de Italiaanse tributeband die queen op ons podium weer tot leven wekte enkele jaren geleden, hebben we bij de parkconcerten een zwak voor tributebands. Beginnen doen we met de lokale band Prisma.
Prisma heeft zijn wortels in de Aalsterse punkscène van de jaren '70 en '80, met als bekendste exponent Lavvi Ebbel. White Light, zoals de groep toen heette, begon als trio met zanger / gitarist Gust Guns als centrale figuur. De inspiratiebron toen en ook nu nog was Lou Reed en dan vooral The Velvet Underground. Het programma dat ze nu brengen bestaat uitsluitend uit Velvet songs die op een eigenzinnige, zachte manier worden geïnterpreteerd.

Ook de Engelse rockband status quo maakt (zogezegd) deze avond zijn opwachting onder de vorm van Belgian Quo Band. In the army now, Down, down, Rockin’ all over the world… Veel introductie behoeft deze groep natuurlijk niet. Wat onze belgische tributeband wel uniek maakt is dat zij enkele jaren geleden de echte status quo mochten gaan vervangen op een Duits festival wanneer een zieke Rick Parfitt moest afzeggen. Het park van Ninove zal misschien enkele duizenden toeschouwers minder tellen, maar deze mannen hun show zal er zeker niet minder om zijn. Afsluiten doen we met Imagine No Lennon.

Al ruim 35 jaar is John Lennon in Rock-n-roll Heaven. Hij zou nu 77 zijn. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. 
Reden genoeg voor een herdenking, een viering – opgebouwd rond Give Peace a Chance, All You Need is Love, Revolution, Power to the People en al de andere hits die uit de pen en gitaar van deze Working Class Hero vloeiden tijdens zijn beatles jaren en solocarrière.
Een strijdproject met en rond Lennon. In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles-coverband The Apples. Wie beter dan zij konden deze top band samenstellen en bezielen? Dankzij hen zal John Lennon weer eventjes herleven op ons podium deze avond.