INFO

Op zaterdag 17 augustus 2019 vinden de Sint-Rochusfeesten opnieuw plaats. Na 2 succesvolle edities trachten we dit jaar weer wat beter te doen en nog wat meer volk op de been te brengen. De organisatie ligt in handen van Maspoe, ondersteund door de VHH.

VERKEERSSITUATIE
De Sint-Rochusstraat zal van 6u 's morgens tot 18u 's avonds volledig verkeersvrij gemaakt worden en dus zeker niet bereikbaar zijn met de wagen. Wij hopen dat u uw voorzorgen neemt om deze overlast te vermijden en uw wagen al op vrijdag 17 augustus elders gaat parkeren.

DEELNEMEN AAN DE ROMMELMARKT INWONERS
Wenst u zelf deel te nemen aan de Rommelmarkt en Garageverkoop? Dan kan dit zeker voor uw eigen gevel. Hang het in je brievenbus ontvangen IK DOE MEE briefje voor je deur. Gelieve dan de achterzijde van dit document op een goed zichtbare plaats omhoog te hangen, zodat wij geen andere standhouder voor uw deur plaatsen. Als er nog niets staat tegen 8u 's morgens, kan de organisatie alsnog een standhouder voor uw gevel komen plaatsen. Deelname voor uw eigen gevel kost 5 euro (dag zelf te betalen). We zetten de externe deelnemers eerst in de Sint-Rochusstraat, op het stationsplein, in de Vandepeereboomstraat en dan ook in de Leopold Deboeckstraat. 

DEELNEMEN AAN DE ROMMELMARKT NIET-INWONERS
Deelnemen kan via inschrijving via de website. Er zijn verschillende tarieven mogelijk:


NODIG VRIENDEN EN FAMILIE UIT
Langs deze weg wensen wij ook een warme oproep te lanceren om familie en vrienden op te trommelen om weer wat leven in de brouwerij te krijgen. TIP: met het openbaar vervoer (trein en bus) komt u meteen op de juiste plaats aan en dient u geen parkeerplaats te gaan zoeken.

MEER INFORMATIE
Kim Barbé                                           Benjamin Adam
0479/02.02.33                                     0497/49.83.24