PARTNERS
NEXT MASPOE EVENTS

StratenloopDenderleeuwaffiche

 

MuurchallengeAffiche2017 

 

 

 

LogoDendercriterium

 
AANTAL BEZOEKERS
We hebben 97 gasten online

Met het Maspoe Cycling Team beogen we ons ook meer op het terrein van de recreatieve fietser en wielertoerist te begeven. Ook al zijn onze roots voornamelijk in de atletieksport te vinden, het wielrennen ligt ons ook nauw aan het hart. U kan verschillende van onze leden dan ook regelmatig vinden op één of andere wielertoeristentocht. Wil u ook lid worden van onze wielertoeristenclub, contacteer ons dan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

We hebben er nu twee edities van de Esylux Cyclassics te Denderhoutem opzitten, alsook organiseerden we in 2012 al eens de Skoda Muurchallenge te Geraardsbergen en in 2013 de Andrea Tafi Classic te Ninove. 2015 is op dat vlak een nieuwe versnelling in onze werking, want komend jaar staan we opnieuw aan het roer van meerdere organisaties.

Op zondag 10 mei 2015 organiseren we de derde editie van de Esylux Cyclassics te Denderhoutem. Op zondag 9 augustus 2015 maken we de Esylux Muurchallenge Cyclassics ook weer tot leven in Geraardsbergen. Zondag 31 mei 2015 trekken we ons ook weer mee de organisatie van de Andrea Tafi Classic te Ninove aan. Noteer deze afspraken alvast in uw agenda en bezoek regelmatig ook onze website www.maspoecyclingteam.be 

 

Banner Maspoe Cycling Team2