Eindstand Valckenier Running Tour

De Valckenier Running Tour 2019 is afgelopen. Wij danken iedereen graag voor zijn deelname en hopelijk zien we jullie terug bij een volgende wedstrijd, te beginnen op zondag 19/01/2020 met de Dirk Martens Corrida te Aalst.

REGELMATIGHEID

Opnieuw slaagden 7 atleten er in alle manches mee te lopen. Wetende dat er soms 2 manches in één weekend lagen en de spreiding toch over 9 maanden heen ligt, een heuse prestatie! Proficiat aan Kristof Gerard, Ken Hunninck, Dirk Lievens, Wim Mattens, Glenn Philips, Tara Philips en Gunther Van Handenhove. Chapeau (en bedankt!) om ze allemaal mee te lopen! Alle regelmatige lopers (vanaf 9 deelnames) komen in aanmerking voor de grote prijzenpot. De hoofdprijs is een fiets van 2-wielers Becqué uit Denderleeuw. De trekking zal gebeuren op zaterdagavond 16/11/2019 na afloop van de City Nightrun in Ninove, om 21u30. Voor de hoofdprijzen is aanwezigheid wel vereist. Geef ons een seintje via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je niet aanwezig kan zijn, de prijzen komen wel terecht.

PUNTENKLASSEMENT

Op de langste afstand van elke manche zijn ook steeds punten te verdienen voor het puntenklassement. Aan dit klassement zijn ook geldprijzen verbonden. Luc Van Asbroeck/VITA haalde het dankzij zijn overwinning op de Groenloop in Aalst, alsnog in het eindklassement. Hij wist daarmee Koen Van Herzele/Maspoe en Jan Vijverman/EA voor te blijven. Bij de dames was Linda Coppens de beste voor Mieke Louage/LJT en Marlene Vandenbroeck/KAAG. De geldprijzen worden uitgereikt op zaterdagavond 16 november 2019 om 21u30 in zaal Veaudeville te Ninove, na afloop van de City Nightrun Ninove.