PRAKTISCHE INFO

De eerste City Nightrun Dendermonde komt er dankzij de samenwerking met onze sponsors en de stad Dendermonde.

Wedstrijddetails

20.00 uur: Kidsrun (tot 12 jaar): ca.1km
20.30 uur: 7 km run & walk

De inschrijvingsprijzen:

 • €5 voor kidsrun
 • €8 voor groepsinschrijvingen (vanaf 10 deelnemers) - lijst doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • €10 voor voorinschrijvingen via website (tem 07/11/2018)
 • €12 voor daginschrijvingen ter plaatse
 • €7 voor headlight (winkelwaarde 19,95)
 • 10 voor wanten (winkelwaarde €19,95)

Wat is er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

 • Loopplezier op unieke omloop met bezienswaardigheden (by night)
 • Muziek- en lichteffecten op het parcours
 • Verschillende animaties langs het parcours
 • Bewaakte bewaarplaats voor sporttassen
 • Live DJ-sets
 • Ongevallenverzekering
 • Kleine bevoorrading onderweg
 • Bon op borstnummer voor gratis weekpas (1 week gratis fitness + alle groepslessen) bij Meirdam Dendermonde.
 • Kortingsbon op borstnummer van 10 euro bij Topsport Lebbeke (minimum aankoop 50 euro)
 • Bon op borstnummer voor standaard bezoek brouwerij Vicaris (incl. rondleiding, 2 degustaties, portie kaas en brood) aan helft van de prijs (of 1+1 gratis)

Dragen van startnummer

Enkel lopers met een officieel startnummer mogen starten. Het startnummer dient duidelijk zichtbaar gedragen te worden op de buik of borst. Lopers of wandelaars zonder geldig nummer mogen niet deelnemen en worden uit de wedstrijd genomen en zullen de 18 gebouwen niet in mogen. Wandelaars van de tocht van 7km worden gevraagd achteraan aan te sluiten om de lopers bij de start niet in de weg te lopen.

Voor de editie van 2018 wordt GEEN tijdsopname voorzien, er zal wel een digitale klok aanwezig zijn waardoor je je tijd kan aflezen bij de aankomst.

 

Start/Parking

Start en aankomst zijn voorzien aan de Geldroplaan 16-18, Dendermonde (thv ingang Campus Atheneum). 

Deelnemers kunnen zich best parkeren op volgende parkings:

* Parking Statieplein

* Parking achterkant station Sint-Gilles Dendermonde

 

Parcours

Een nightrun is een leuke belevenis. Je zintuigen zullen op een andere manier geprikkeld worden. We spelen in deze "donkere" periode met muziek- en lichteffecten, zodat deze loop echt wel anders is en een ruimer publiek aanspreekt. Het doel van deze wedstrijd heeft geen echt competitief karakter. De bedoeling is om samen met familie en vrienden de combinatie tussen sport en entertainment te maken. Na afloop van de wedstrijd zorgen wij voor een leuke ontvangst, gecombineerd met een kleine afterparty.

Het parcours van de 7km loopt door 18 verschillende gebouwen en langs het parcours worden verschillende animaties voorzien.

parcours def 2018 website klein

 

 

Afhalen startbewijzen en daginschrijvingen

Na controle van betaling krijgen de deelnemers uiterlijk 5 dagen voor de run een e-mail met een unieke barcode en praktische info. Mits vertoon van deze barcode kan de borstnummer worden opgehaald. Borstnummers kunnen afgehaald worden bij Meirdam Dendermonde (Sint-Onolfsdijk 12a) op donderdag 8 of vrijdag 9 november tussen 18.00 uur en 21.00 uur.

Op zaterdag 10 november kunnen ze afgehaald worden aan Campus Atheneum (Zuidlaan 3, Dendermonde) vanaf 18.00 uur, hier zijn ook daginschrijvingen nog mogelijk vanaf 18.00 uur.

Bevestigingsmail + deelnameinfo

Alle individuele voorinschrijvers ontvangen meteen een bevestigingsmail met alle praktische informatie. Indien de betaling niet goed werd ontvangen, sturen wij één week vóór het evenement nog een e-mail ter herinnering. Voorinschrijvingen lopen tot en met woensdag 7 november.

Opgelet: Deelnemers die inschreven via de website, maar niet tijdig betaalden, betalen de dag zelf alsnog de prijs van een daginschrijving (€12)!

Daginschrijvingen

Je bent nog welkom om de dag zelf in te schrijven vanaf 18.00 uur.  Deelnamekost bedraagt dan € 12.

Daarnaast kan je optioneel ook een aantal Wowow gadgets aankopen aan volgende prijzen: Wowow headlight (incl. batterijen) aan €7 (winkelwaarde €19,95) of Wowow gloves aan €10 (winkelwaarde €19,95)

Headlightwowow2

Veiligheid

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen. Het parcours is op verschillende plaatsen verlicht, maar sommige stukken kunnen nog verraderlijk donker zijn. De organisatie raadt daarom aan om met headlight te lopen. De headlight kan aan voordelig tarief bijbesteld worden bij de inschrijving. Deelname aan de City Night Run Dendermonde gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.

Persoonlijke gegevens

Bij deelname verklaart de deelnemer zich akkoord met het reglement

Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor Maspoe. Zij mag evenwel doorgegeven worden aan de partijen die contractueel verbonden zijn met Maspoe. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Maspoe en zijn officiele partners, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.