PRAKTISCHE INFO

Op vrijdag 26 april 2019 zal de derde editie van de City Light Run te Aalst doorgaan. Er zijn dit jaar twee omlopen: één voor de wandelaars (ca 6km) en één voor de lopers (ca 8km).

De start is voorzien om 21u. Wandelaars kunnen aansluitend aanpikken (ongeveer 21u05). Er is individuele tijdsopname voorzien voor de lopers, al benadrukken we er wel bij dat het een recreatief evenement is. De inschrijvingen zullen vanaf 19u geopend zijn in het gebouw op de Hopmarkt. U kan GRATIS Parkeren op de Keizershallen en dat is echt vlakbij.


Onderweg zullen er verschillende animaties voorzien worden, alsook lopen we door enkele gebouwen om de omloop nog wat attractiever te maken.

De inschrijvingsprijs bedraagt 10 euro op voorhand. Schrijf u dus in via deze website voor 24 april. Ter plaatse is het 12 euro. Sporta leden krijgen 1 euro korting mits vertoon van lidkaart. In de prijs zit ook ludiek cadeautje inbegrepen.

Er kan ook ingeschreven worden als GROEP. Dan krijgen jullie vanaf 10 deelnemers, 1 euro korting. U kan hiervoor dit document invullen en terugsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Borstnummers kunnen vooraf opgehaald worden op woensdag 24 april 2019 tussen 18u en 21u in kantine Osbroek (Frans Blanckaertdreef) na vertoon van unieke barcode of kan je op vrijdagavond 26 april afhalen vanaf 19u op de Hopmarkt van Aalst.

Er is ook een bewaakte bewaarplaats voor sporttassen. Men zal zich ook kunnen omkleden in de tent naast de inschrijvingen. Uiteraard is ook het Vlaamse Kruis aanwezig, alsook zullen er toiletten voorzien worden buiten en binnen.

Binnenkort zullen we een eerste idee geven van het parcours.