PRAKTISCHE INFO

Op vrijdag 20 april 2018 zal de tweede editie van de City Light Run te Aalst doorgaan. Via een omloop van iets meer dan 6km zal u de mooiste verlichte plaatsen van Aalst te zien krijgen.


De start is voorzien om 21u. Wandelaars kunnen aansluitend aanpikken (ongeveer 21u05). Er is geen individuele tijdsopname voorzien, het is immers een recreatief evenement. Er zal wel een algemene klok staan, zodat u zelf wel weet hoelang u over het parkoers zal gedaan hebben. De inschrijvingen zullen vanaf 19u geopend zijn in het gebouw op de Hopmarkt. U kan GRATIS Parkeren op de Keizershallen en dat is echt vlakbij.


Onderweg zullen er verschillende animaties voorzien worden, alsook lopen we door enkele gebouwen om de omloop nog wat attractiever te maken.

 

De inschrijvingsprijs bedraagt 8 euro op voorhand. Schrijf u dus in via deze website. Ter plaatse is het 10 euro. Sporta leden krijgen 1 euro korting mits vertoon van lidkaart. In de prijs zit ook ludiek cadeautje inbegrepen.

 

Er kan ook ingeschreven worden als GROEP. Dan krijgen jullie vanaf 10 deelnemers, 1 euro korting. U kan hiervoor dit document invullen en terugsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Per deelnemer wordt 2 Euro gereserveerd voor het aanschaffen van minstens één Special Needs Freedom wandelwagen, zodat ook (jong)volwassenen met een beperking kunnen genieten van tochtjes naar het strand, park en bos met hun familie. Door een deel van de opbrengst te schenken aan het goede doel, lopen we ons dus allemaal letterlijk en figuurlijk warm die avond

 

Daarnaast kan je optioneel ook een Headlight (incl. batterijen)  bestellen aan de democratische prijs van €6 (Winkelwaarde 19.95 euro).

Headlightwowow2

 

 

 

Borstnummer en headlight worden vooraf niet toegestuurd, maar kan je op vrijdagavond 20 april afhalen vanaf 19u op de Hopmarkt van Aalst.

Er is ook een bewaakte bewaarplaats voor sporttassen. Men zal zich ook kunnen omkleden in de tent naast de inschrijvingen. Uiteraard is ook het Rode Kruis aanwezig, alsook zullen er toiletten voorzien worden buiten en binnen.

 

Binnenkort zullen we een eerste idee geven van het parcours.